Yhteisö
Yhteisö
Neuvotteluhuone Näkökulma
Neuvotteluhuone Näkökulma
Neuvotteluhuone Ryhti
Neuvotteluhuone Ryhti
Kokoushuone Visio
Kokoushuone Visio
Kokoushuone Visio
Kokoushuone Visio

Yhteisön työpisteet

 

Konttorin Yhteisö – nimisessä työskentelytilassa on seitsemän saman kokoista sermein eriytettyä työpistettä, joiden varustuksena on pöytä, tuoli, sähköt sekä pöytälamppu. 

Jos tarvitset työpistettä pidemmäksi aikaa, valitse työpiste 1 – 5. Näiden työpisteiden minimivuokrausaika on yksi kuukausi ja kertaluontoisesti työpisteen voi varata maksimissaan kolmeksi kuukaudeksi. Jos tarvitset työpistettä lyhyemmäksi aikaa, esim. vain yhdeksi päiväksi, valitse työpiste 6 tai 7. Näiden työpisteiden minimivuokrausaika on yksi päivä. Katso alla olevasta linkistä, miten työpisteet sijoittuvat.

Hinnoittelu 95€ / kk tai 10€ / päivä (hintoihin lisätään alv 24%).

Työpisteiden sijainti

Neuvotteluhuoneet

Näkökulma

Ryhti

 

Neuvotteluhuone Näkökulmassa on tilat kolmelle henkilölle. Huoneessa ei ole av-laitteita. Neuvotteluhuone Ryhdissä on tilat kuudelle henkilölle. Korkean pöydän ääressä voi palaveerata myös seisten. Tila soveltuu myös pienimuotoisiin kokouksiin. Huoneessa ei ole av-laitteita.

Hinnoittelu 10€ / tunti (hintaan lisätään alv 24%).

Kokoushuone Visio

 

Kokoushuone Visio sopii isommillekin ryhmille. Se mahdollistaa niin viralliset kokoustamiset kuin rennommatkin illanistujaiset. Visioon mahtuu 20 – 25 henkilöä ja se on sisustettu kevyesti ja helposti muokattavaksi tilanteen ja tarpeen mukaan. Tilassa on esitystekniikka.

Hinnoittelu: 20€ / tunti (hintaan lisätään alv 24%).

Tilojen varaaminen ja maksaminen

Muiden vapaana olevien tilojen hyödyntäminen ilman varauskalenterin kautta tehtävää varausta ei ole sallittua. Käyttäjien tasavertaisuuden vuoksi, jokainen tila on varattava erikseen, vaikka ko. tila olisikin vapaana juuri sillä hetkellä.

Alla olevan linkin takaa avautuu varauskalenteri, josta pääset tekemään varauksen. Kun olet maksanut varauksen, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen yhteenvedon varauksesta sekä kulkukoodin, jonka avulla pääset Konttoriin. Yhteenvedosta näet myös kulkukoodin voimassaoloajan.

Maksamaton varaus näkyy varauskalenterissa varattuna noin puoli tuntia. Sen jälkeen se vapautuu uudelleen varattavaksi.

Konttorin maksu- sekä peruutusehdot