Yhteisö
Yhteisö
Neuvotteluhuone Näkökulma
Neuvotteluhuone Näkökulma
Neuvotteluhuone Ryhti
Neuvotteluhuone Ryhti
Kokoushuone Visio
Kokoushuone Visio
Kokoushuone Visio
Kokoushuone Visio

Yhteisö

Konttorin Yhteisö – nimisessä työskentelytilassa on seitsemän saman kokoista sermein eriytettyä työpistettä, joiden varustuksena on pöytä, tuoli, sähköt sekä pöytälamppu. Hinnoittelu (alv 0%): kuukausiveloitus, 95€/kk, päiväveloitus 10€/päivä. Kuukausi = 4 viikkoa varauksen alkamispäivästä (28 pvää).  

Jos tarvitset työpistettä kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa, valitse työpiste 1 – 5. Näiden työpisteiden minimivuokrausaika on 1 kk. Jos tarvitset työpistettä lyhyemmäksi aikaa, esim. vain yhdeksi päiväksi, valitse työpiste 6 tai 7. Näiden työpisteiden minimivuokrausaika on 1 päivä. Katso alla olevasta linkistä, miten työpisteet sijoittuvat.

Työpisteiden sijainti

Neuvotteluhuoneet

Neuvotteluhuone Näkökulmassa on tilat kolmelle henkilölle. Huoneessa ei ole av-laitteita. Neuvotteluhuone Ryhdissä on tilat kuudelle henkilölle. Korkean pöydän ääressä voi palaveerata myös seisten. Tila soveltuu myös pienimuotoisiin kokouksiin. Huoneessa ei ole av-laitteita. Hinnoittelu (alv 0%): tuntiveloitus, tuntihinta 10€.

Näkökulma

Ryhti

Kokoushuone Visio

Kokoushuone Visio sopii isommillekin ryhmille. Se mahdollistaa niin viralliset kokoustamiset kuin rennommatkin illanistujaiset. Visioon mahtuu 20 – 25 henkilöä ja se on sisustettu kevyesti ja helposti muokattavaksi tilanteen ja tarpeen mukaan. Tilassa on av-kalusto esityksiä varten. Hinnoittelu (alv 0%): tuntiveloitus, tuntihinta 20€