Konttorin tilat on tarkoitettu työpisteessä työskentelyyn, neuvotteluihin sekä kokouksien pitämiseen. Valitse omaan tarpeeseesi parhaiten sopiva tila ja hyödynnä Konttorin palvelut. Konttorin käyttäjien vapaassa käytössä on tulostin sekä hyvin varusteltu keittiö, jota voi hyödyntää mm. kokoustarjoiluihin.

Mikäli Kokoushuone Visiossa ei ole muita varauksia, on se myös vapaasti käytettävissä oman varauksesi aikana.

Kokoushuone Visio

Kokoushuone Visio sopii isommillekin ryhmille. Se mahdollistaa niin viralliset kokoustamiset kuin rennommatkin illanistujaiset. Visioon mahtuu 20 – 25 henkilöä ja se on sisustettu kevyesti ja helposti muokattavaksi tilanteen ja tarpeen mukaan. Tilassa on esitystekniikka.

Hinnoittelu: 20€ / tunti (hintaan lisätään alv 24%).

Neuvotteluhuone Näkökulma

Neuvotteluhuone Näkökulmassa on tilat kolmelle henkilölle. Huoneessa ei ole esitystekniikkaa.

Hinnoittelu 10€ / tunti (hintaan lisätään alv 24%).

Neuvotteluhuone Ryhti

Neuvotteluhuone Ryhdissä on tilat kuudelle henkilölle. Korkean pöydän ääressä voi palaveerata myös seisten. Tila soveltuu myös pienimuotoisiin kokouksiin. Huoneessa ei ole esitystekniikkaa.

Hinnoittelu 10€ / tunti (hintaan lisätään alv 24%).

Yhteisön työpisteet

Konttorin Yhteisö – nimisessä työskentelytilassa on seitsemän saman kokoista sermein eriytettyä työpistettä. Työpisteen voi vuokrata lyhyeksi aikaa esim. yhdeksi päiväksi tai pidemmäksi aikaa esim. kolmeksi kuukaudeksi.

Hinnoittelu 95€ / kk tai 10€ / päivä (hintoihin lisätään alv 24%).

Tilojen varaaminen ja maksaminen

1) Valitse tila sekä ajankohta.

2) Hyväksy varaus ja siirry maksamaan se. Kun olet valinnut maksutavan, maksunvälityspalveluna toimiva Checkout siirtää sinut maksamaan varauksen. Maksusuorituksen jälkeen toimi verkkopankin ohjeiden mukaisesti palataksesi takaisin varauskalenteriin.

Mikäli palaat maksujärjestelmästä esim. selaimen navigointipainiketta käyttäen, kadottaa varausjärjestelmä yhteyden maksujärjestelmään, eikä varaus onnistu. Veloitus kyllä tapahtuu, mutta varaus ei päivity kalenteriin etkä saa itsellesi varausyhteenvetoa etkä kulkukoodia.

3) Palattuasi takaisin varauskalenteriin, klikkaa LÄHETÄ VAHVISTUS SÄHKÖPOSTILLA -painiketta ja kirjoita sähköpostiosoite, johon yhteenveto sekä kulkukoodi lähetetään. Yhteenvedosta näet myös kulkukoodin voimassaolon.

Mikäli et saa yhteenvetoa varauksesta tai jos varaus ei muusta syystä onnistu, ota yhteyttä pekka.vuorenranta (at) nurmijarvi.fi tai puh 040 317 2019.

Maksamaton varaus näkyy varauskalenterissa varattuna noin puoli tuntia. Sen jälkeen se vapautuu uudelleen varattavaksi.

Siirry varauskalenteriin tästä