Konttori – yrittäjien työtiloiksi

Nurmijärven Klaukkalassa sijaitseva Konttori on rakennettu kunnan ja yrittäjäyhdistysten yhteistyönä vastaamaan yrittäjiltä tulleeseen toimistohotelli – tyyppiseen tarpeeseen. Konttori on tarkoitettu sinulle, jos tarvitset lyhyt- tai pidempiaikaista työpistettä työskentelyyn, neuvottelutilaa asiakastapaamisiin tai kokoustilaa kokouksille. Työpisteen voit varata lyhytaikaiseen esim. yhden päivän tarpeeseen tai muutamaksi kuukaudeksi. Neuvottelu- sekä kokoustilat on tarkoitettu lyhytaikaisiin, muutaman tunnin tarpeisiin.

Varaa oma työpisteesi Yhteisöstä, järjestä kokous Kokoushuone Visiossa, sovi asiakastapaaminen Neuvotteluhuone Näkökulmaan tai Neuvotteluhuone Ryhtiin.

Konttori tarjoaa luontaisen verkostoitumismahdollisuuden tiloissa työskentelevien muiden yrittäjien kanssa. Konttorin tiloissa toimii myös  Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Keuke Oy, joka antaa ajanvarauksella maksutonta palvelua yritystoimintaan liittyvissä asioissa. Olet sitten vasta perustamassa yritystä tai kehittämässä jo olemassa olevaa liiketoimintaa. Palvelupäivinä tiistait ja torstait.  

Konttori toimii osoitteessa Kuonomäentie 2, 3 krs. ja se on avoinna ma – su klo 06.00 – 22.00. Toiminnan startti lokakuussa 2019.

Konttorin yhteyshenkilönä toimii Pekka Vuorenranta, Nurmijärven kunnan elinkeinopalveluista. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset lisätietoja: pekka.vuorenranta (at) nurmijarvi.fi tai puh 040 317 2019.