Konttori – yrittäjien työtiloiksi

Nurmijärven Klaukkalassa sijaitseva Konttori on rakennettu kunnan ja yrittäjäyhdistysten yhteistyönä vastaamaan yrittäjiltä tulleeseen toimistohotelli – tyyppiseen tarpeeseen. Konttori on tarkoitettu sinulle, jos tarvitset lyhyt- tai pidempiaikaista työpistettä työskentelyyn, neuvottelutilaa asiakastapaamisiin tai kokoustilaa. Työpisteen voit varata lyhytaikaiseen esim. yhden päivän tarpeeseen tai muutamaksi kuukaudeksi. Neuvottelu- sekä kokoustilat on tarkoitettu lyhytaikaisiin, muutaman tunnin tarpeisiin.

Konttori tarjoaa luontaisen verkostoitumismahdollisuuden tiloissa työskentelevien muiden yrittäjien kanssa. Konttorin tiloissa toimii myös  Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Keuke Oy, joka antaa ajanvarauksella maksutonta palvelua yritystoimintaan liittyvissä asioissa. Olet sitten vasta perustamassa yritystä tai kehittämässä jo olemassa olevaa liiketoimintaa.

Konttori sijaitsee osoitteessa Kuonomäentie 2, 3 krs.

Konttorin vuokranantajana toimii Nurmijärven kunta ja yhteyshenkilönä Pekka Vuorenranta elinkeinopalveluista. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset lisätietoja: pekka.vuorenranta (at) nurmijarvi.fi tai puh 040 317 2019.